اقدام جسورانه چند بانوی جهادی در دل جنگ تحمیلی اسراییل وآمریکا

author
0 minutes, 0 seconds Read

مدتی است، یک موکب در وسط میدان شهرری حسابی خودنمایی می‌کند؛ این همان موکبی است که وقتی اسرائیلی‌ها یک جنگ وحشیانه را به ما تحمیل کردند، باهمت بانوانی جهادی و در اقدامی فوری و هوشیارانه علم شد تا با فضایی حماسی و تبیینی، قوت قلب مردم باشد و نگذارد ترس در وجودشان رخنه کند.

گروه فرهنگ خبرگزاری فارس: بعد از تجاوز رژیم صهیونیست به خاک کشورمان و تداوم حملات این رژیم خون‌خواه به خانه و کاشانه مردم، خیلی‌ها برای پیشگیری از آسیب‌های احتمالی از تهران رفتند اما خیلی‌ها هم به سبب رسالتی که بر دوش خود احساس می‌کردند، ماندند تا در دل خطر و در روزهایی سخت و غریب، سنگ صبور هم‌وطنان خود باشند و اجازه ندهند ترس به دلشان راه پیدا کند. در این جنگ ۱۲ روزه، همه ما دیدیم که مردم همدل ایران چگونه در قالب انواع گروه‌های خودجوش جهادی پا به میدان گذاشتند تا امنیت و آرامش را به وطن بازگردانند. هر کس یک طرف کار را گرفته بود؛ برخی‌ها با گشت‌های شبانه‌روزی در پی ایجاد امنیت بودند و برخی‌ها نیز مثل دست‌اندرکاران یک موکب فرهنگی در دل جنگ، کار تبیینی می‌کردند تا حس آرامش را به مردم تزریق کند. موکبی حماسی واقع در میدان شهرری که از همان روزهای نخست برپا شد و هنوز هم برقرار است تا به اهداف خود جامعه عمل بپوشاند.

مریم السادات خرم‌دره از بانوان جهادگر شهرری که از تجربه موکب داری اربعین، غدیر و اعیاد و مناسبت‌ها برخوردار است، به‌محض اینکه احساس کرد، وقت عمل است، برای برپایی این موکب پیشقدم شد و با همراهی ۱۰ خانم جهادگر دیگر توانست از فضایی که می‌رفت تا به خوف و ترس بینجامد، فضایی معنوی و حماسی بسازد. او در این باره توضیح می‌دهد: «معتقد بودیم که برپایی این موکب در میدان شهرری که به لحاظ مذهبی و سیاسی از میادین مهم به شمار می‌رود، تا حد زیادی می‌تواند مردم را به زندگی عادی بازگرداند. درواقع این موکب باهدف روحیه بخشی به مردم و ایجاد شور حماسی برپا شد که بسیار هم اثرگذار و موفقیت‌آمیز بود. خیلی‌ها می‌آمدند و از جنگ و تبعات آن ابراز نگرانی می‌کردند اما ما در یک جهاد تبیینی، برای آن‌ها توضیح می‌دادیم که مردم در دهه ۶۰، چه شرایط سختی را از سرگذرانده و آن روزها را با شرایط امروز مقایسه می‌کردیم و برایشان شرح می‌دادیم که امروز از توان، تجهیزات و تسلیحات قدرتمندتری برخورداریم و می‌توانیم دشمن را مغلوب کنیم. البته استقرار روان‌شناس نیز از اتفاقات خوب این موکب بود تا کمک‌حال کسانی باشند که دچار ترس و نگرانی شده‌اند.»

با اتمام جنگ ۱۲ روزه، موکب فرهنگی شهرری همچنان برقرار است تا در مسیر جهاد تبیین و امربه‌معروف، اهداف خود را دنبال کند. البته این موکب که پیش از ماه محرم تا ساعت ۱۰ شب فعالیت داشت، الان کمی زودتر تعطیل می‌شود تا خللی در عزاداری مردم به وجود نیاید. خرم‌دره می‌گوید: «این موکب گرچه به‌خاطر شرایط جنگی برپا شد اما آن را برقرار نگه داشته‌ایم تا در فضایی دلنشین بتوانیم مسئله جنگ و البته امربه‌معروف خصوصاً اهمیت مسئله حجاب را برای مردم تببین کنیم. همچنین قرار است تعدادی از روحانیون در این موکب حضور یافته و تاریخ تحلیلی صدر اسلام و مطابقت آن با شرایط امروز را برای مردم شرح دهند.» او ادامه می‌دهد: «خوشبختانه از همان ابتدای کار تا به امروز شاهد استقبال قابل‌توجهی از سوی مردم بودیم و این نشان می‌دهد که مردم ایران چقدر با یکدیگر همدل هستند و قلبشان برای خاک وطن می‌تپد.»

مطالب مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *